Zöld Ünnep a CSAK Design születésnapján!

2019. április 7, Vasárnap

Hódít a slow fashion Kelet-Magyarországon is


Nagy áttörést hozott a debreceni designerek, alkotók számára a CSAK Design kezdeményezés gondolata 2018-ban. A Debreceni Kőr Dáma Egyesület által életre hívott program immár egy éve értékes folyamatokat indított el, kreatív, együtt gondolkodó közönséget teremtett.
Ez év áprilisában a CSAK Design egyéves születésnapját ünnepeljük.
A CSAK design kiállítói csapata és a Debreceni Kőr Dáma Egyesület, mint a kezdeményezés elindítója, támogatója meglepetésekkel vár minden látogatót 2019. április 7-én az egy éves CSAK design vásáron, a Debreceni Egyetemen.
"Éppen egy éve rendeztük meg Debrecenben a helyi és a városhoz kötődő alkotóknak teret adó első Csak Design vásárt. A vásár azóta egy dinamikusan fejlődő, a tudatos életmódot szem előtt tartó közösséggé nőtte ki magát, amelynek egyformán tagja tervező és vásárló. Szeretnénk Veletek tölteni ezt a nagyon ünnepi és egyben nagyon ZÖLD napot, mert ahogyan nektek is, a CSAK Design alkotóinak is fontos a FÖLD megóvása, és a tudatos fogyasztás népszerűsítése. Mert a tudatos vásárlás nemCSAK elkötelezettséget jelent, hanem sok örömet, egy fenntartható világot és egy megóvott jövőt. Kerülj közelebb általunk a slow designhoz, és tegyünk együtt lépéseket a fenntartható jövő felé! Beszélgess, töltődj velünk, tudj meg rólunk többet! Látogass el zöld tematikájú workshopjainkra, próbáld ki, milyen érzés elmélyülten alkotni!" - hívta fel a figyelmet a CSAK Design csapat koordinátora, Vízhányóné Szolnoki Gizella, a Gizusproduct megálmodója.
"A legfontosabb cél továbbra is az, hogy a CSAK Design vásárok az egész család számára látogatható, élvezhető események legyenek, ahol a fiatalabb korosztályok is belekóstolhatnak az alkotás örömébe, valamint közel kerülhetnek a tudatos életmód ezen szegmenséghez. A progresszív kezdeményezés híre gyorsan és széles körben terjed, folyamatosan érkeznek újabb és újabb pályázók az egész ország területéről, akik ezen a platformon is be szeretnének mutatkozni saját márkájukkal. Célunk a nemzetközi kapcsolatok továbbépítése annak érdekében, hogy a vásár Kelet-Közép Európa egyik legrangosabb rendezvényévé váljon." - hangsúlyozta Porkoláb Gyöngyi, a CSAK dizájn alapítója.


Bővebb információ és tagok: https://www.facebook.com/csakdesign/

Partner oldalainkCS.A.K. egy blog


Debreceni Kőr Dáma Egyesület

Fontos, hogy számunkra értékes és hasznos témákkal foglalkozzunk, de szükségesnek találjuk azt is, hogy együttérzéssel forduljunk fontos társadalmi kérdések, közösségek felé. Büszkék vagyunk arra, hogy ezt Debrecenben tehetjük, és hogy a megalakuláskor megfogalmazott céljaink folyamatosan új értelmezést nyerhetnek.

TOP