DIGITALIZÁLT KÖZÖSSÉGI FŐZÉS A DEBRECENI SÉFAKADÉMIÁN

2019. február 10.A húszéves Debreceni Kőr Dáma Egyesület a Biztonságos Internet Napja alkalmából egy országos programsorozathoz csatlakozva, digitalizált közösségi főzést szervez 2019. február 10-én debreceni SéfAkadémián.


A közösségi akció célja, hogy áthidalva a generációs különbségeket egyensúlyt találjon a tradíciók és napjaink digitalizált világa között. A közösségi főzés ötletének alapgondolatát az adta, hogy
amíg a szülők, nagyszülők még receptkönyvből főznek-sütöttek, addig a mai fiatalok már internetről töltik le a recepteket. A Séf Akadémián egy családi ebéd közös elkészítése lesz a feladat.
2019. februárjában a Debreceni Kőr Dáma Egyesület két programmal is csatlakozik az Egyszülős Központ által támogatott “KAPCSOLJ KI” -programsorozathoz.


“Internetes biztonság, zaklatás, felelős mobilhasználat – csak néhány olyan téma, amely szóba kerül az Egyszülős Központ rendhagyó februári programsorozatán. Február ötödike minden évben a biztonságos internet világnapja, a központban és hét magyarországi városban viszont egész hónapban arra keressük a választ, hogyan érthetnék meg egymást a különböző generációk a digitális világban. ” (Egyszülős Központ)


A program az Egyszülős Központ együttműködésével és az Emberi Erőforrások Minisztériuma támogatásával valósul meg.Partner oldalainkCS.A.K. egy blog


Debreceni Kőr Dáma Egyesület

Fontos, hogy számunkra értékes és hasznos témákkal foglalkozzunk, de szükségesnek találjuk azt is, hogy együttérzéssel forduljunk fontos társadalmi kérdések, közösségek felé. Büszkék vagyunk arra, hogy ezt Debrecenben tehetjük, és hogy a megalakuláskor megfogalmazott céljaink folyamatosan új értelmezést nyerhetnek.

TOP