2017. december 3, Vasárnap
Családszervezetek II. Jótékonysági Adventi Vására

Idén már második alkalommal kerül megrendezésre a Családszervezetek II. Adventi Jótékonysági Vására, ahol a Debreceni Kőr Dáma Egyesület és képviselteti magát. Számos értékes felajánlással készülünk: Faludi Gabi kézműves ékszerei, Kopócs Évi dizájn termékei, kézműves szappanok, kerámiák is megtalálhatók majd a standunkon. A 2017-es vásár célja a koraszülött kisbabák támogatása. Várunk mindenkit szeretettel!

2017. október 12, Csütörtök
"A kihívások új női szerepeket kívánnak!" - IV. CSAK egy nő konferencia

http://csakegyno.hu/konferencia_2017oktober/

2017. május 11, Csütörtök
Jakupcsek a 3. CSAK egy nő konferencia egyik főszereplője

http://csakegyno.hu/aktualis_projekt_2017_majus/

2017. április 29, Szombat
Bűbájos hétvége-kastély-bor- jókedv

A Debreceni Kőr Dáma Egyesület kirándulást szervez a Bűbájos hétvége alkalmából! A felújított Edelényi Kastély és a Tokajhegyaljai borászatok, ezek közül is a Kikelet Pincészet kellő turisztikai vonzerőt jelentenek! Örömünkre kicsik-nagyok egyaránt felfértek a buszra! Részletes program bővebben....

Partner oldalainkCS.A.K. egy blog


Debreceni Kőr Dáma Egyesület

Fontos, hogy számunkra értékes és hasznos témákkal foglalkozzunk, de szükségesnek találjuk azt is, hogy együttérzéssel forduljunk fontos társadalmi kérdések, közösségek felé. Büszkék vagyunk arra, hogy ezt Debrecenben tehetjük, és hogy a megalakuláskor megfogalmazott céljaink folyamatosan új értelmezést nyerhetnek.

TOP